AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Siapa yang belum tahu bagaimana bentuk buah durian? Itu buah yang memiliki duri-duri tajam, namun is ... Read More »
Published: Tue, 14 Jan 2020 - 19:10:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/178
Comments: 0/0
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah gunung mudhun jurang
Bebasane mung kedarang darang

Rubedo ingkang nyrimpeti
Nggonku mlaku rino lawan wengi
Koyo ngene nelangsaku
Mbesuk kapan katekan sedyaku

Saiki krungu kabare
Yen jarene nggandheng priyo seje
Tiwas aku nganti anti
Tangeh lamun yen bakale bali

Jane aku isih tresno
Ning dheweke ngeboti wong liyo
Godhong koro mekar sore
Nganti loro nggonku mikir kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PEPELING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PEPELING


Wis wancine tansah dielingke
Wis wancine podo nindak-ake
Adzan wus k ... Read More »
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97493
Bookmark and Share