AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Assalamu alaikum Warahmatullahi wabarakatuh Pak ustadz, saya punya teman yang berbeda agama. Tang ... Read More »
Published: Mon, 10 Aug 2020 - 07:45:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 250/652
Comments: 0/0
Lirik Lagu AKU ORA MUNDUR (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu AKU ORA MUNDUR (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu AKU ORA MUNDUR (Duet - Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

AKU ORA MUNDUR (Duet - Full)


Pr:
Mas,aku pingin cerito
Tentang kita berdua
Wong tuoku ora setuju
Yen kowe lan aku bersatu

Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan

Lk:
Aku ra mundur dik
Teko atimu
Masio sadaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare


Pr:
Kondomu marang aku
Kowe bakal berjuang
Pengengatku marang sliramu
Ojo sampek salah dalan

Lk:
Aku ra mundur dik
Teko atimu
Masio sadaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Aku ra mundur dik
Teko atimu
Masio sadaya
Ra ngerestuiku

Koyo tepung kanji
Nong nduwur mejo
Yen Gusti ngrestui
Wong tuo biso opo

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare

Genggemen tanganku
Kalau kamu ragu
Optimis wae
Gusti mboten sare



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 63143
Bookmark and Share