AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah kamu ada 12 kata jangan yang harus kamu ingat dan tidak kamu lupakan, apa sajakah itu? Yuuk ... Read More »
Published: Tue, 10 Mar 2020 - 18:05:48
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/133
Comments: 0/0
Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ALI-ALI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ALI-ALI


Ngagemo ali aliku, pamrihe
Ojo lali marang aku
Nadyan kulo mboten melu, mbesuke
Ngelingono lelabetku

Lamun embane saloko, emane
Amung tansah ndamel cuwo
Niki embane kencono, mbesuke
Tansah manggiho raharjo

Yen nganti ilang mripate, jarene
Nemahi rubedo
Yen nganti dienggo wong seje, mbesuke
Wis mongso bodo o

Pilihanku mripat biru, pamrihe
Mrih sulistyo ingkang warni
Yen takon isi atiku, mbesuke
Mirsanono ali ali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 39118
Bookmark and Share