AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:17:21
Random News
Baik buah naga merah ataupun buah naga putih sama-sama memberikan dampak yang sangat luar biasa untu ... Read More »
Published: Wed, 03 Jul 2019 - 13:14:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/370
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Lk:
Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Pr:
Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


====================
Versi Full

Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi buruh nitik watu
Kowe mulih malah nglarani ati
Ora gowo duit malah gowo bayi

Anake sopo kuwi anakke sopo
Aku isin yen di sawang tonggo
Emoh nyawang aku wes emoh nompo
Ora kelingan janjimu semono

Omah gedeg iki wes arep rubuh
Piye aku ra neteske eluh
Nyawang anak soyo gede ragate
Kowe mulih lungo bayi oleh-olehe


Pr:
Nggonku bali njaluk pangapuro
Pancen wong kerjo akehing panggodho
Ning luar negeri aku wis ati ati
Bakal njogo weling mu lan janji

Ning kepriye aku mung sakdermo
Dadi wong wadon sing ra duwe doyo
Aku di pekso ngladeni majikan
Nuruti howo ngumbar nafsune setan

Aku kang salah aku sing kebak doso
Bayi iki ojo di sio sio
Aku wis kliru jaluk poangapuro
Kabeh iki ora tak sengojo

Sakmestine yen to kangmas gelo
Nyawang aku rakeno di percoyo
Dadi wong wadon sing ra tahan godo
Sepisan maneh mung jaluk pangapuro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEMU Sragenan Karawitan/Campursari

SEMU


Eling-eling jamane semono
Nalikane isih podho tresno
Kowe janji tresno saklawase
Ning saiki ra mbok gape

Ora nyono aku ora ngiro
Yen sliramu tego medhot tresno
Nadyan tresnamu wis da ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 99944
Bookmark and Share