AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWU SIJI By Didi Kempot Aduh Romo Ibu ngapuranen aku Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Published: Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/306
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rahwono Rojo arane
Gawe geger, nyolong Shinto
Anoman cancut tumandhang
Ngalengko wis dadi awu
Kobong gede, jroning projo


Lirik:
Ceritane, Wayang Ramayana
Ing negoro, Ngalengko Dirojo
Ratu buto, Rahwono Rojo
Gawe geger, nyolong Dewi Shinto

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAMBANG SULING


Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
... Read More »
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78447
Bookmark and Share