AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Radang tenggorokan adalah sebuah penyakit dimana pada bagian tenggorokan mengalami iritasi, rasa sak ... Read More »
Published: Thu, 02 Apr 2020 - 14:57:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/304
Comments: 0/0
Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ANOMAN OBONG (Bowo) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

ANOMAN OBONG (Bowo)


Bowo:
Ceritane Wayang Jawi
Ing Projo Ngalengko Dirojo
Rahwono Rojo arane
Gawe geger, nyolong Shinto
Anoman cancut tumandhang
Ngalengko wis dadi awu
Kobong gede, jroning projo


Lirik:
Ceritane, Wayang Ramayana
Ing negoro, Ngalengko Dirojo
Ratu buto, Rahwono Rojo
Gawe geger, nyolong Dewi Shinto

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x

Anoman, Si Kethek Putih
Sowan taman, Shinto dijak mulih
Konangan, Indrajit lan patih
Anoman, ora wedi getih

E lhadalah, Ngalengko diobong (diobong diobong)
Togog mBilung, wa a o
Podo pating ndomblong
Omah gede, podo dadi areng
Dosomuko, dadi nggereng-nggereng

Iyo wa e, yaiya, iyo wa e... 4x



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEH RAHINO (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEH RAHINO (Bowo)


Bowo:
Hayo rowang hangayahi karti
Nora kendat pambanguning d ... Read More »
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 31659
Bookmark and Share