AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
PT Sumber Alfaria Trijaya Tbk selaku pemilik ritel modern Alfamart menegaskan, telah menarik seluruh ... Read More »
Published: Sun, 17 May 2020 - 20:10:39
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/172
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ATI DUDU WESI (Full) By Didi Kempot


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro-loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur


Ojo sak penakmu, kowe ngelarani
Ojo sak gampangmu, kowe ngobral janji
Nanging nyatane, tresnomu kuwi
Ra tulus suci

Wis tak perjuangke, sing mbok karepke
Ning nyatane tresno, kok anggep ra ono
Aku iso lungo, yen mbok sio sio
Timbang soyo loro

Ati iki dudu soko wesi
Sik ra iso saben dino mbok larani
Keloro loro ning njero dodo
Ngampet perih ning ati

Ati iki dudu soko watu
Sik ra iso bendino mbok gawe tatu
Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur

Tulung lereno, timbang soyo ajur
Aku tak trimo mundur



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PANANDANG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PANANDANG


Sopo sing gelem, nglakoni
Lelakon, kang tak sandang, rino klawan wen ... Read More »
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RUNTIK ING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RUNTIK ING ATI


Yen aku mireng lagu, caping gunung
Atiku, tansah nelongso
Nali ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91278
Bookmark and Share