AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:43:03
Random News
Sebagaimana kita ketahui dari para ulama bulan suci ramadhan itu dibagi menjadi 3 fase atau bagian y ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:47:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/122
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
Ora ngiro mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis kesikso
Ninggal aku ngebotke wanito liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe disanding wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbokyo eling atiku kesikso



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-video
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku ... Read More »
Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KENYO MANIS (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KENYO MANIS


Lk:
Sumuruping suryo wayah sore
Mertandakne wengi wes ngawe-awe
Rino wengi mas sing tak pikir
Mung sliramu bagus dewe

Pr:
Nandang wuyung ku kelayung layung
Ati suwung bingung ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84515
Bookmark and Share