AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:19:48
Random News
Yang lagi trend atau viral sekarang adalah suara klakson terompet bis, berbunyi "TELOLET". Banyak or ... Read More »
Published: Sun, 16 Jun 2019 - 21:47:10
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/450
Comments: 0/0
Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu ATI KESIKSO Karawitan/Campursari

ATI KESIKSO


Opo kabeh lelakonku
Kowe tego nglarani atiku
Urip tansah koyo ngene
Omah-omah wis raono tentreme

Atiku tansah nelongso
Udan tangis sasat saben dino
Tak gondeli tak tresnani
Ora ngiro mung tansah ngapusi

Nangis, atiku nangis nelongso
Yen kelingan tresnaku digawe loro
Nangis, atiku nangis kesikso
Ninggal aku ngebotke wanito liyo

Lilo aku kudu lilo
Lilo kowe disanding wong liyo
Nadyan uripmu wis mulyo
Mbokyo eling atiku kesikso



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-youtube
#lirik-lagu-ati-kesikso-karawitan-campursari-video
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TEMBANG KANGEN Karawitan/Campursari

TEMBANG KANGEN


Wayah wengi udan grimis ra uwis-uwis
Banyu kang tumetes, dadi saksi nggonku nangis
Wong sing tak tresanani, tega ninggalake aku
Suwung jroning uripku, yen ora ono sliramu

Sum ... Read More »
Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Syarat Ikut Acara TV Uji Nyali Trans7 Masih Dunia Lain

Yang suka seram-seram pasti sering nonton acara tv yang satu ini, yaitu Uji Nyali Masih Dunia Lain di Trans7. Bagi saya memang menarik, karena siaran langsung atau live nya. Yang bikin penasaran itu s ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 58725
Bookmark and Share