AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Indonesia selain mempunyai berbagai macam budaya, suku, agama dan bahasa, ternyata juga mempunyai be ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/102
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jare mung balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingo ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETUN NGANTI PIKUN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETUN NGANTI PIKUN


Naliko pisan ketemu
Esemu dadi gregeting atiku
Aku ra ngleg ... Read More »
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SIDO ASIH - SETYA TUHU (Bowo)


Bowo:
Pamintaku
Nimas sidoasih
Atut runtut tan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 50460
Bookmark and Share