AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Pernahkah anda mengalami hal naas seperti ini yaitu saat sedang enak-enaknya berkendara atau memark ... Read More »
Published: Wed, 29 Jan 2020 - 08:40:23
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 360/512
Comments: 0/0
Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BALUNGAN KERE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BALUNGAN KERE


Mbiyen aku tau kelangan
Nganti sakiki isih kelingan
Kowe sing tak anti anti
Bebrayan tekane pati
Jebule mblenjani janji

Kabeh iki mergo kahanan
Ben iso nyukupi kebutuhan
Aku kerjo esuk sore
Nanging kowe sambat wae
Jare mung balungan kere

Opo pancen wis nasibku
Kudu pisahan karo sliramu
Jare mok arep nompo opo anane
Nanging nyatane tresnaku mbok sepelekke

Kudune kowe ngerteni
Kabeh mung titipane gusti
Senajan atiku wis bubrah
Ngandelingo ning ibadah
Gusti sing paringi berkah

Senajan balungan kere
Ora kendo nyambut gawe
Senajan dalan ra alus
Sing penting wani terus



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95477
Bookmark and Share