AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Berdasarkan logika dan pengalaman, bangun pagi-pagi itu memang sangat tidak baik? Ahh, yang benar sa ... Read More »
Published: Sat, 06 Jun 2020 - 20:34:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 175/377
Comments: 0/1
Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BANYU MOTO (Duet) By Sleman Receh


Lk:
Tembang iki, tak gawe
Mung kanggo kowe
Sing paling tak tenani
Nganti saiki

Pr:
Tumetese banyu moto iki
Sing dadi saksi
Sumpah lan janji
Sehidup semati

Pr:
Sampai kapan kan kau buktikan
Tresno tulus, yo mung kanggo awakku

Lk:
Sampai mati kan ku pastikan
Mergo mung kowe sing tak tresnani, tekane mati

Lk+Pr:
Cahyo lintang ing wengi, gawe ayeme ati
Tambah ngegowo roso, kangen mring sliramu
Tresnaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (1)
SjpDJ [Tue, 20 Apr 2021 - 21:10:11]
Medicament prescribing information. What side effects can this medication cause?
<a href="https://topregabalin.top">how to buy cheap lyrica no prescription</a> in Canada
Some about medicines. Get now.
View All Comments on Lirik Lagu BANYU MOTO (Duet) Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 70897
Bookmark and Share