AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KAPILUT Kalamun weruh sliramu Batin iki anane tansah rengu Roso tresno kang t ... Read More »
Published: Fri, 03 Apr 2020 - 06:46:28
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/305
Comments: 0/0
Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BENGAWAN SORE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

BENGAWAN SORE


Ning pinggire bengawan
Tansah setyo, ngenteni sliramu
Eling-eling jamane semono
Wis genep pitung ketigo

Ning pinggire bengawan
Saben-saben, mung tansah kelingan
Wus prasetyo ing janji, kang suci
Ing lahir terusing ati

Senajan koyok opo, manungso
Mung biso ngreko lan njongko
Gusti kang paring idi lan pesti
Kito sak dermo nglampahi

Ning pinggire bengawan
Wayah sore, mung tansah kelingan
Gawang-gawang esem-mu, cah ayu
Gawe sedihe atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MUNDUR ALON-ALON Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

MUNDUR ALON-ALON


Aku ngalah dudu mergo, aku wes ra sayang
Aku mundur dudu mergo ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

Lirik Lagu:

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watar ... Read More »
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 23105
Bookmark and Share