AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Informasi ini berdasar berita di toko online Bukalapak: Seiring dengan merebaknya virus Corona at ... Read More »
Published: Thu, 13 Aug 2020 - 07:06:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 49/328
Comments: 0/0
Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu BOJOMU SEMANGATKU (Full) Versi Agus Kotak Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

BOJOMU SEMANGATKU (Full)
By: Agus Kotak


Lur tulung ngapuranen aku
Atas kelakuanku
Aku seneng karo bojomu
Sing dadi penyemangatku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Aku amung menungso lugu
Ra sengojo kenal bojomu
Bojomu kuwi pancen ayu
Senengane njaraki aku

Bojomu nggodani aku
Bendino ngejak ketemu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u


Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Bojomu kuwi semangatku
Nggarai nikmat uripku
Nyapo ket mbiyen ora kenal aku
Malah saiki wis dadi bojomu

Aku tambah ngelu
Krono kelakuanku
Kegodo bojomu u u u u u u



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 78271
Bookmark and Share