AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Yang suka seram-seram pasti sering nonton acara tv yang satu ini, yaitu Uji Nyali Masih Dunia Lain d ... Read More »
Published: Wed, 05 Feb 2020 - 10:27:29
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 10/870
Comments: 0/0
Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CAPING GUNUNG (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CAPING GUNUNG


Bowo:
Saben bengi, nyawang konang
Yen memajang mung karo, janur kuning
Kembang wae weton, gunung
Pacitan sarwi, jenang
Panas udan
Panas udan, aling-aling caping gunung
Nadyan wadon, sarto lanang
Minumane banyu, bening


Lirik:
Ndek jaman berjuang
Njur kelingan, anak lanang
Biyen tak openi
Ning saiki, ono ngendi

Jarene wis menang
Keturutan, sing digadang
Biyen ninggal janji
Ning saiki, opo lali

Ning nggunung
Tak cadhongi, sego jagung
Yen mendhun
Tak silihi, caping nggunung

Sukur biso nyawang
Gunung ndeso, dadi rejo
Dene ora ilang
Nggone podho, loro lopo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66774
Bookmark and Share