AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Tahukah anda, hai para istri. Ternyata suami anda, lebih menyayangi anak daripada istri. Ini bukt ... Read More »
Published: Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/249
Comments: 0/0
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayune tan nguciwani
Aduh nimas putri sukowati
Gandhes luwes
Tuhu siro putri kang utami

Duh kusumo
Siro nimas pepujaning ati
Yen kadulu
Rino wengi aku ra biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan ... Read More »
Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ABOTE TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ABOTE TRESNO


Njajah deso milangkori
Tepung gelang anggonku nggoleki
Munggah g ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 66964
Bookmark and Share