AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Mana bisa bicara, mana bisa lembut... Sebab sibuk menutup aurat.. Sebab sibuk lari dari pandangan. ... Read More »
Published: Sat, 12 Oct 2019 - 00:21:05
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 16/576
Comments: 0/0
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
Kang sumampir ono ing pundhake

Ora olo
Nanging malah soyo angleledo
Bebasane
Lir cinondro wido widodari

Ayune tan nguciwani
Aduh nimas putri sukowati
Gandhes luwes
Tuhu siro putri kang utami

Duh kusumo
Siro nimas pepujaning ati
Yen kadulu
Rino wengi aku ra biso lali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 96993
Bookmark and Share