AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bismillahirrahmanirrahim.... Kalau kamu ingin kemuliaan hidup, bangunlah saat yang lain masih tid ... Read More »
Published: Tue, 04 Feb 2020 - 08:45:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1569/1904
Comments: 1/36
Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

DADI ATI


Nggoleki sing koyo ngopo
Wong nyatane kelakon seprene
Angger angger gendro
Wekasane malah mbangun tresno

Dudu bondho dudu rupo
Mung atine dadi tetaline
Guyub rukun setyo
Pepindhane mimi lan mituno

Wis jamak lumrahe
Yen wong urip coba lan godhane gedhe
Supradene
Ora nganti ndadak dadi gawe

Rino wengi dadi ati
Wong prasojo alus bebudene
Sabar tur gemati
Momong yogo ugo lan batine



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (36)
KevinEtese [Mon, 29 Nov 2021 - 04:18:59]
ventolin prescription coupon <a href=" http://ventolinfast.com/# ">buy ventolin</a> - ventolin 4mg
KevinEtese [Sat, 27 Nov 2021 - 14:57:47]
wellbutrin 75 mg daily <a href=" https://wellbutrinfast.online# ">wellbutrin without prescription</a> - wellbutrin 75mg
Jeremybrecy [Thu, 25 Nov 2021 - 10:12:56]
100mg viagra without a doctor prescription <a href=" https://vgrsild100.com/ ">viagra for sale</a>
Jeremybrecy [Wed, 24 Nov 2021 - 02:12:42]
ivermectin 6 <a href=" https://stromiver12.com/ ">stromectol 3mg tablets</a>
Jeremybrecy [Mon, 22 Nov 2021 - 17:42:49]
how to buy cialis from canada <a href=" https://clstad20.com/ ">cialis professional 20 lowest price</a>
View All Comments on Lirik Lagu DADI ATI Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12318
Bookmark and Share