AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, Bayi yang baru lahir ternyata memiliki irama tidur yang berbeda dari anak-anak dan ora ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 442/695
Comments: 0/17
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru-jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen neng njero ati
Dewe wis ra dadi siji

Yo wis ben tak lakoni nganti, sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten-sinten

Yo wis ben mung tak pendem roso, sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo, urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (17)
Jerryprips [Sun, 19 Sep 2021 - 01:58:43]
erectile dysfunction treatment <a href=" http://withoutdoctorprescription.online# ">canadian drug prices</a> - erection pills that work
TerryBiree [Tue, 14 Sep 2021 - 07:52:59]
ivermectin tablets uk <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">ivermectin for humans</a> - ivermectin usa
TerryBiree [Sat, 11 Sep 2021 - 21:04:11]
ivermectin 1 cream generic <a href=" http://ivermectincovi.com/# ">ivermectin</a> - ivermectin oral
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 22:32:56]
cheap medication online <a href=" http://indiarxmgz.com/# ">india pharmacies shipping to usa</a> - cheap ed drugs
TerryBiree [Fri, 10 Sep 2021 - 08:13:47]
buy anti biotics without prescription <a href=" http://indiarxmgz.online# ">overseas pharmacies shipping to usa</a> - viagra without a doctor prescription walmart
View All Comments on Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91335
Bookmark and Share