AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Terkadang kita bingung, di saat akan memilih telur mana yang bagus. Coba ikuti cara termudah dibawah ... Read More »
Published: Fri, 31 Jan 2020 - 10:13:37
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 208/511
Comments: 0/0
Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu DALAN LIYANE Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

DALAN LIYANE By Hendra Kumbara


Sopo sing kuat nandhang kahanan
Sopo sing ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang sayange
Pas lagi jeru-jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo sing kuat ditinggal lungo
Sopo sing atine ora loro
Kenangan sing wis tak lakoni
Tak simpen neng njero ati
Dewe wis ra dadi siji

Yo wis ben tak lakoni nganti, sak kuat-kuate ati
Pesenku mung siji, sing ngati-ati
Isoku mung mendem, esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo, dudu sinten-sinten

Yo wis ben mung tak pendem roso, sing ono ing njero dodo
Tetep tak dongakno mugo, urip mulyo
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten matur nuwun



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12526
Bookmark and Share