AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: KENYO MANIS (Duet) Lk: Sumuruping suryo wayah sore Mertandakne wengi wes ngaw ... Read More »
Published: Wed, 12 Feb 2020 - 14:55:19
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/582
Comments: 0/0
Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu EMOSI (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

EMOSI (Duet)


Lk:
Ojo ngocap aku, wis mertobat
Wong wadon ngendiko mbokyo sing alon
Tak pikir kowe ojo kuwatir

Pr:
Nyatane, buktine, pirang sasi ora ngurusi
Nggonmu seneng main judi, ora mikir bagian mburi

Lk:
Cupet ekonomi
Pikiran gampang emosi
Emosi, emosi, emosi, emosi
Pikiran gampang emosi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PAMITAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PAMITAN


Lilanono pamit mulih
Pesti kulo, yen dudu jodhone
Mugi enggal entuk su ... Read More »
Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ORA BISO MULIH (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

ORA BISO MULIH - Arda (Full) By Didi Kempot


Mak bapak, aku ra biso mulih
Bodo i ... Read More »
Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GETHUK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GETHUK


Sore-sore, padang bulan
Ayo konco, podo dolanan
Rene-rene, bebarengan
... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41080
Bookmark and Share