AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apa yang kita rasakan jika dibanding-bandingkan dengan orang lain? Tentu akan merasa tidak enak, seb ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/503
Comments: 0/0
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng ning pilingan
Dipandeng so-yo tambah kelingan

Sopo wonge sing ora bingung, duh-aduh biyung
Ayune jan tumpuk undhung
Yen mesem anggeget lathi
Rino wengi mung tansah ngreridu ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang Potomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Soyo kalem, nempel neng dadaku

Selalu terbayang-bayang, duh-aduh sayang
Aku kang nandang kasmaran
Jroning batin montang-manting
Mung sumelang, mbesuk yen ra biso nyanding



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

CINTA TAK TERPISAHKAN (Duet)


Lk:
Duh Denok gandulaning ati, tegane nyulayani
J ... Read More »
Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RESEPSI Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RESEPSI


Yen pinuju angrawuhi
Ing malam resepsi
Kakung putri ngagem
Busono kan ... Read More »
Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RONDO NDESO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

RONDO NDESO


Yen mbombrong katon mencorong
Yen mbesengut soyo tambah pathut
Ru ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 72419
Bookmark and Share