AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Beberapa waktu yang lalu Pemerintah Indonesia saat ini pernah bilang, Dollar US menguat, Negara mala ... Read More »
Published: Sun, 19 Jan 2020 - 13:40:31
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 352/829
Comments: 0/0
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
Andheng-andheng ning pilingan
Dipandeng so-yo tambah kelingan

Sopo wonge sing ora bingung, duh-aduh biyung
Ayune jan tumpuk undhung
Yen mesem anggeget lathi
Rino wengi mung tansah ngreridu ati

Rindu rindu yen aku rindu
Nyawang Potomu, nambahi kangenku
Tak sawang ambal ping sewu
Soyo kalem, nempel neng dadaku

Selalu terbayang-bayang, duh-aduh sayang
Aku kang nandang kasmaran
Jroning batin montang-manting
Mung sumelang, mbesuk yen ra biso nyanding



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 91230
Bookmark and Share