AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak wanita mengabaikan masalah bau pada daerah kewanitaannya. Padahal jika di biarkan, itu bisa m ... Read More »
Published: Tue, 11 Feb 2020 - 15:47:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/300
Comments: 0/0
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo
Mungup ing tanceping langit
Merbawani
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko
Amengku doyo

Soyo mantep
Ngagungke asmane gusti
Moho asih
Sayekti kang moho suci



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janu ... Read More »
Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LUNGAKU (Full) Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LUNGAKU (Full)


Ademe angin wengi
Ra mampu nambani
Panase ning ati

Atiku mbo ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 36565
Bookmark and Share