AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: JOKO MLARAT Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho Aku wong nisto tanpa bondho du ... Read More »
Published: Tue, 11 Feb 2020 - 15:47:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/161
Comments: 0/0
Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GAGAT ENJANG Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAGAT ENJANG


Gagat enjang
Wanci bangun pungun-pungun
Trus ngalamun
Ngungun wruh tibaning embun

Kae suryo
Mungup ing tanceping langit
Merbawani
Jagat kabeh kaweratan

Ingkang maweh doyo
Uripe sagung dumadi
Suryo condro kartiko
Amengku doyo

Soyo mantep
Ngagungke asmane gusti
Moho asih
Sayekti kang moho suci



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 75965
Bookmark and Share