AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: BALIK KANAN WAE Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe Ati iki langsung iso tresn ... Read More »
Published: Thu, 04 Jun 2020 - 09:33:48
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 5/151
Comments: 0/0
Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GAMBANG SULING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GAMBANG SULING


Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
Uuu.. Uuu.. Uuu.. nine
Mung.. nrenyuh ake
Ba.. reng lan kentrung
Ke.. tipung suling
Sigrak kendhangane

Gambang suling, kumandhang suarane
Thulat thulit, kepenak unine
Uuu.. Uuu.. Uuu.. nine
Mung.. nrenyuh ake
Ba.. reng lan kentrung
Ke.. tipung suling
Sigrak kendhangane



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42374
Bookmark and Share