AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Keywords Research Dan Suggestion Tools merupakan alat SEO gratis dan berbayar, yang akan membantu ki ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/444
Comments: 0/0
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan..

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu..

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..


Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AJURING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AJURING ATI


Laraning atiku
Bareng krungu ngendikamu
Koyo-koyo ri marung
Sing ... Read More »
Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AYUN-AYUN GOBYOK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

AYUN-AYUN GOBYOK


Ayun-ayun gobyok gawe, gumun
Tekun, sarto rukun
Akeh kang kay ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35335
Bookmark and Share