AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Sebagai individu tanpa terkecuali pria atau wanita, Anda tentu ingin dicintai dengan tulus oleh keka ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 579/753
Comments: 1/29
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (29)
Robertbox [Wed, 27 Oct 2021 - 16:45:05]
plaquenil 400 <a href=" http://hydroxychloroquinestart.com/# ">hydroxychloroquine over the counter</a> - hydroxychloroquine antiviral
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:04:16]
stromectol for sale <a href=" http://stromectolstart.com/# ">ivermectin for sale</a> - stromectol ivermectin
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:23:57]
https://stromectolst.com/# stromectol tablets
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:13:18]
stromectol order online <a href=" https://stromectoli.com/# ">ivermectin tablets</a> - ivermectin 3
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:35:15]
medications online <a href=" http://rxfastrx.com/# ">ed medications</a> - ed cures that work
View All Comments on Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26137
Bookmark and Share