AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak fakta seputar shampo yang belum banyak diketahui orang. Meskipun tidak sedikit mitos tentang ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/164
Comments: 0/0
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u..u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio-sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 93628
Bookmark and Share