AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Info Penting Bagi anda yang memiliki anak sekolah SLTA. Saat ini siswa sekolah tersebut, sudah da ... Read More »
Published: Tue, 28 Jan 2020 - 07:37:13
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 16/262
Comments: 0/0
Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GEDE ROSO (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

GEDE ROSO (Full) By Abah Lala


Intro:
Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe


Lirik:
Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan

Wes tak perjuangke
Nganti bingung kudu piye
Pinginku mung siji
Nyenengke atimu

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro..
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Kudu piye maneh
Anggonku mbuktek-ke
Tresno iki tulus
Ra mung nggo dolanan..

Wis tak perjuang-ke
Nganti bingung kudu piye
Penginku mung siji
Nyenengke atimu..

Opo kurang percoyo
Opo kurang bukti
Kabeh wes tak lakoni
Kudune kowe ngerteni

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..


Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio
Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Gede, roso..
Tresno iki tulus kanggo sliramu
Yo mung ono kowe ning atiku, u.u.u..

Nanging loro
Yen roso sayangku mbok sio sio

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe

Wani sumpah
Tresnoku mung kanggo kowe..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu NGRENTENGI WEDOKAN (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

NGRENTENGI WEDOKAN (Duet)


Pr:
Cubo sawangen mas, ngarep mburi lan ngiringan
An ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 56176
Bookmark and Share