AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Di mana saja si Kecil bisa menghirup asap rokok, di rumah, saat diajak pergi ke tempat umum, maupun ... Read More »
Published: Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/575
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen-biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SIDOASIH SETYATUHU (Bowo) Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SIDO ASIH - SETYA TUHU (Bowo)


Bowo:
Pamintaku
Nimas sidoasih
Atut runtut tan ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE


Dino minggu sing tak tunggu
Kowe ngajak ning tawang mangu
Nganti ... Read More »
Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala Campursari

Lirik Lagu:

DEWE-DEWE (Full) By Abah Lala


Intro:
Ora usah ngurusi, urusane wong liyo
Ojo b ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 28890
Bookmark and Share