AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RASANYA AKU SEDANG MELAYANG (Full) By: JAV - Cut from song Stand Here Alone Rasan ... Read More »
Published: Tue, 21 Jan 2020 - 18:03:27
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 217/750
Comments: 0/0
Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GELANG KALUNG Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GELANG KALUNG


Gelang kalung sing tak tompo
Ngelingake jamane semono
Naliko biyen-biyene
Tresno aku nganti sak lawase

Opo kowe ra kelingan
Janji pengen urip bebarengan
Ben dino amung tak roso
Opo pancen sliramu ra kroso

Opo sliramu ra getun
Mung rekoso urip ono nggunung
Bungah susah dilakoni
Yen rejeki ono sing maringi

Gelang kalung dadi saksi
Mugo sliramu ra bakal nyidrani
Wiwit ndunyo nganti akhir
Duh wong bagus sing tak pikir-pikir



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 14530
Bookmark and Share