AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 24 September 2019 - 16:27:40
Random News
Kita tidak asing lagi dengan sayuran yang namanya kangkung ini. Hampir semua orang pernah memakannya ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/182
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-gratis
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-dan
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Karawitan/Campursari

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden wiratmoyo
Kang wus prasojo hanambut branti

Sri huning datan nggrahito
Kang rinipto kadange pribadi
Wiratmoyo ... Read More »
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 61457
Bookmark and Share