AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:23:55
Random News
Para wanita, biasanya merasa risih dan terganggu penampilannya saat memakai baju singlet atau youcan ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/82
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Karawitan/Campursari

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
----------
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-indonesia
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-gratis
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-mp3
#lirik-lagu-gubuk-asmoro-karawitan-campursari-dan
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TRENYUH Sragenan Karawitan/Campursari

TRENYUH


Neng omah atiku tansah ngalamun
Amargo mikir sing gedhe duwur
Dasar bagus pasuryane
Esemane soyo gawe bingung

Neng ndalan amung tansah mangu-mangu
Sopo ngerti yen biso ketemu
Nang ... Read More »
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35978
Bookmark and Share