AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Teman ingin tahu seperti apa watak, karakter atau kepribadianmu berdasarkan hari, tanggal dan bulan ... Read More »
Published: Mon, 17 Jun 2019 - 14:02:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2205/4137
Comments: 0/0
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning cagak kebak tulisan
Warno abang tondo isih prawan

Jenenge gubug asmoro
Mbiyen kae tak nggo andum tresno
Tanpo bantal tanpo kloso
Bot-abote ketaman asmoro

Gubuk kae nyimpen wadi
Wiwit mbiyen tumeko saiki
Gubuk kae kebak crito
Wayah wengi nganti gagat rino

Catetan sak jroning ati
Datan luntur soyo merak ati
Aku kowe dadi garwo
Mergo leren ning gubuk asmoro



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 71424
Bookmark and Share