AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah beberapa pertanyaan seputar ibadah puasa, yang kita tidak tahu, kurang faham dan ragu aka ... Read More »
Published: Mon, 06 Jan 2020 - 10:55:08
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/829
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANELONGSO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANELONGSO


Banget ora ngiro
Nelongso atiku
Sak rawuhe
Kang adoh papane

Pancen dipisahke
Dene penggawene
Kang tan sarju
Mung tansah antu-antu

Memanismu
Kang nyoto dadi atiku
Jo kuwatir
Nora kendat nggonku tansah mikir

Ojo hanelongso
Uripe manungso
Pasrah pesthi
Mring ngersaning Hyang Widi



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KAYUNGYUN Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAYUNGYUN


Naliko ingsun ketemu, mring sliramu
Duh wong ayu
Kumantil ono netra ... Read More »
Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JENANG GULO Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JENANG GULO


Jenang gulo, kowe ojo lali
Marang aku iki, kangmas
Nalikane, nanda ... Read More »
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 88237
Bookmark and Share