AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Kebanyakan kulit yang sensitif adalah bawaan dari sejak lahir, namun hal ini tidak terjadi pada semu ... Read More »
Published: Fri, 03 Jan 2020 - 18:05:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/180
Comments: 0/0
Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu HANGENTENI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

HANGENTENI


Aku ngenteni tekamu
Koyo ngenteni mudhuning wahyu
Janjimu tansah sumimpen jroning kalbu
Duh kusumo, pepujanku..

Tak jaluk jo cidro janji
Duh kangmas, siro wong merak ati
Amung siro dadi ati rino wengi
Aku tansah hangenteni..

Mugo-mugo..
Tetepo tansah sumanding
Kadyo ganti
Duh wong manis, lencir kuning

Kledang-kledang kae teko
Pranyoto janjine datan cidro
Gelang alit welut wiso sak umpomo
Ojo lali kalih kulo..



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GUBUK ASMORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

GUBUK ASMORO


Yen liwat aku kelingan
Gubuk kae mbiyen tak nggo leren
Ning caga ... Read More »
Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SRI HUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SRI HUNING


Sri huning mustiko tuban
Labuh tresno lan saboyo pati
Marang raden ... Read More »
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah ja ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 95536
Bookmark and Share