AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: SEWINDU (Langgam) Tak enteni ning gisiking ati kang suci Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Published: Sun, 12 Jan 2020 - 17:55:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/158
Comments: 0/0
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung tansah kadulu
Wewayanganmu, duh nimas wong ayu

Linali tan biso lali
Soyo angrerujit ati
Lelewamu cah manis
Amung kumantil ing panduking netro

Opo tego siro nimas cidro ing janji
Misahke katresnan jati
Lamun mangkono piye katresnanmu
Piye Katresnanmu..

Mongko nimas katresnanku
Bebasane tan biso tinuku
Cunduk lan prasetyaku
Tak korbanake jiwo lan ragaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWINDU (Langgam) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWINDU (Langgam)


Tak enteni ning gisiking ati kang suci
Tak bundeli snadyan ta ... Read More »
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

Lirik Lagu:

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watar ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 86003
Bookmark and Share