AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lagi bingung cari VPS buat hosting situs? Mau cari yang murah tapi bagus performa-nya? Jangan coba-c ... Read More »
Published: Sun, 12 Jan 2020 - 17:55:45
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/1046
Comments: 0/0
Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IMBANGONO KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

IMBANGONO KATRESNANKU


Saben dino mung ngalamun
Jroning sepi, sepi samun
Amung tansah kadulu
Wewayanganmu, duh nimas wong ayu

Linali tan biso lali
Soyo angrerujit ati
Lelewamu cah manis
Amung kumantil ing panduking netro

Opo tego siro nimas cidro ing janji
Misahke katresnan jati
Lamun mangkono piye katresnanmu
Piye Katresnanmu..

Mongko nimas katresnanku
Bebasane tan biso tinuku
Cunduk lan prasetyaku
Tak korbanake jiwo lan ragaku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

Lirik Lagu:

AM I WRONG


Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32577
Bookmark and Share