AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 05:41:38
Random News
Beberapa hari yang lalu, telah heboh dengan beredarnya Terompet tahun baru dari sampul AlQuran, yang ... Read More »
Published: Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/201
Comments: 0/0
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno, margo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo
Ora biso urip bebarengan
Senajan aku wis sumpah
Tetep tresno lahir batin, eee, eeee

Mung jalaran pepisahan, dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang, margo
Kelingan ireng manise



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OPEN YOUR EYES By Maher Zain

OPEN YOUR EYES


Look around your self
Can't you see this wonder
Spread in front of you
The clouds floating by
The sky so clear and blue
Planets in their orbits
The moon and the sun
Such per ... Read More »
Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PODANG KUNING Karawitan/Campursari

PODANG KUNING


Esuk awan neng omah wis ora krasan
Keluyuran anggoleki sing tak sayang
Mubeng-mubeng mider anggonku nggoleki
Ora kroso esuk awan nganti wengi

Eman eman yen nganti liyo kang ny ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan/Campursari

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malelo
Pawelingku mugio tansah eling
Senadyan adoh rasaku tansah sumandhing

Rino wengi aku mung tansah ngenteni
Tan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 62494
Bookmark and Share