AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:06:05
Random News
Yang lagi trend atau viral sekarang adalah suara klakson terompet bis, berbunyi "TELOLET". Banyak or ... Read More »
Published: Mon, 08 Jul 2019 - 19:22:36
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/196
Comments: 0/0
Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu IRENG MANIS Sragenan Karawitan/Campursari

IRENG MANIS


Yen kelingan lelakonku, jamane
Naliko ing pamulangan
Aku duwe konco putri, grapyak
Ayu lahir lan batine

Sering dolan nyang omahku, perlune
Mung sinau bebarengan
Suwe-suwe aku tresno, margo
Kelingan ireng manise

Nanging cuwo
Ora biso urip bebarengan
Senajan aku wis sumpah
Tetep tresno lahir batin, eee, eeee

Mung jalaran pepisahan, dipekso
Omah-omah wong tuwane
Tresnaku ra biso ilang, margo
Kelingan ireng manise



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEDANAN SINDEN Karawitan/Campursari

KEDANAN SINDEN


Sopo sing ora kedanan mripate
Blalak blalak ngawe awe
Kegugah roso atiku
Yen hanyawang, esem lan guyumu

Sayange anakku loro, wes rondho
Kono joko kembang deso
Opo biso ketu ... Read More »
Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu AM I WRONG By Nico Dan Vinz

AM I WRONG

Am I wrong
For thinking out the box from where I stay?
Am I wrong
For saying that I'll choose another way?
I ain't trying to do what everybody else doing
Just cause everybody doing ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 14007
Bookmark and Share