AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bagi pemakai atau pengendara mobil transmisi manual, biasanya pertama kali akan mersa kesulitan jika ... Read More »
Published: Sat, 25 Jan 2020 - 06:31:38
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 6/206
Comments: 0/0
Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

JAMBU ALAS (Duet-Full) By Didi Kempot


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan, ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku, klakon dadi bojone

Lk:
Sayange wis nduwe bojo
Nanging aku, aku wis kadung tresno
Nelongso, rasaning ati
Yen aku, ra klakon melu nduweni

Lk:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wis nduwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Pr:
Sumpah ning batin
Yen kula, bli dadi kawin
Tekad ning ati
Ora bakal luruh ganti

Pr:
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni

Lk:
Jambu alas nduk, manis rasane
Snajan tilas, tak enteni rondone


Lk:
Kelingan manis eseme
Trus kelingan ramah gemuyune
Tresno lan kasih, kasih sayange
Karep atiku klakon dadi bojone

Lk:
Jambu alas kulite ijo
Sing digagas wis duwe bojo
Ada gula ada semut
Durung rondho ojo direbut

Pr:
Sumpah ning batin
Yen kula, bli dadi kawin
Tekad ning ati
Ora bakal luruh ganti

Pr:
Sumpah wis janji
Arep sehidup semati
Seneng lan sedih
Bareng-bareng dilakoni

Lk:
Jambu alas nduk
Manis rasane
Snajan tilas
Tak enteni rondhone

Lk:
Sayange wis duwe bojo
Nanging aku, aku wis kadung tresno
Nelongso, rasaning ati
Yen aku, ra klakon melu duweni



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97698
Bookmark and Share