AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Saat bulan Ramadhan pemakaian listrik di rumah cenderung meningkat terutama untuk penggunaan peralat ... Read More »
Published: Mon, 10 Feb 2020 - 13:19:57
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1647/2294
Comments: 0/27
Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANJIKU (Duet)


Pr:
Sak umpomo, kakang dadi taman sari
Mesti wae, aku kang dadi kembange
Kembang melati, kang endah edi peni
Gawe tentrem, ati lahir lan bathine

Lk:
Sak umpomo, sliramu dadi rembulan
Mesti wae, pun kakang dadi lintange
Ing angkoso, wong loro podo guyonan
Gegojekan, andum talining katresnan

Pr:
Ning saiki, sliramu ono ning ngendi
Ning papan iki, jenengan nate janji
Sumpah janji, janji sehidup semati
Urip bareng, nganti tekan kaki nini

Lk:
Ora suwe, maneh aku enggal bali
Nganti mati, janjiku ra bakal lali
Duh wong ayu, sigarane roso jati
Ora liyo, sliramu si jantung hati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (27)
Javierelorb [Fri, 22 Oct 2021 - 23:25:13]
https://stromectolst.com/# ivermectin 200mg
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:14:50]
best ed medication <a href=" https://rxfastrx.com/# ">buy ed drugs online</a> - over the counter ed remedies
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:38:40]
buy ivermectin nz <a href=" http://stromectoli.com/# ">ivermectin humans</a> - stromectol nz
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:30:17]
ivermectin nz <a href=" https://stromectoli.com/# ">stromectol where to buy</a> - ivermectin 3 mg tablet dosage
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 17:31:35]
viagraforsale <a href=" http://edviagralove.online# ">20mg viagra</a> - 800 mg viagra
viagra in the uk
View All Comments on Lirik Lagu JANJIKU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 77219
Bookmark and Share