AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, ternyata ada posisi tidur yang terbaik, jika anda sedang mengangalami sakit tertentu, ... Read More »
Published: Sat, 04 Jan 2020 - 16:21:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/179
Comments: 0/0
Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu JOKO MLARAT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JOKO MLARAT


Wiwit biyen mulo aku rak wis kondho
Aku wong nisto tanpa bondho dunyo
Joko mlarat wong tuwomu pangkat
Aku rekoso uripmu wis mulyo

Iki wis wancine kowe didaupke
Karo prio bagus sing podho sugihe
Ora nyono lan ora nglegewo
Yen sliramu tego polo kromo

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Koyo ngene rasane wong ora nduwe
Tresno tenan kok anggep sepele

Srengenge ngulon parane
Yen bengi rembulan jenenge
Isuk tempe sorene dadi dhele
Tresnamu mung abang abang lambe



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KEMBANG MAWAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KEMBANG MAWAR


Kembang mawar, seng tak kagumi
Mekar ing tengah wengi
Sumpah ja ... Read More »
Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TITIP TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TITIP TRESNO


Yen nyawang manis eseme
Koyo biso ngluluhke atine
Rino wengi ra ... Read More »
Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu FOTOMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

FOTOMU (Photomu)


Fotomu sing no hpku, wong ayu
Tak sawang rinten lan dalu
And ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 43997
Bookmark and Share