AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Wed, 24 July 2019 - 06:06:05
Random News
Jika anda ingin membuat lamaran kerja atau menulis sebuah buku atau penelitian, maka biasanya anda h ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/204
Comments: 0/0
Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Karawitan/Campursari

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu
Wong bagus
Nyidrani sak iki njur lali
Rusakke awakku iki
Amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku
Wong bagus
Kowe lungo ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu
Mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu GELO Karawitan/Campursari

GELO


Neng ngendi nggonku ngoleki
Mung abote kepingin ketemu
Nadyan adoh tak parani
Mung nuruti karepe ati

Bareng saiki ketemu
Kowe lungo ninggalne aku
Koyo sinendal atiku
Luh tumetes nel ... Read More »
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love you
Pills and potions
We're overdosing
Can't stand it, but I still love you

I still love, I still love
I sti ... Read More »
Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu OJO CIDRO Sragenan Karawitan/Campursari

OJO CIDRO


Mung sak mene
Pungkasane tali katresnanku
Wus bejane
Yen aku ditinggal pepujanku

Ngelingono
Sliramu wis nate janji setyo
Ning nyatane
Saikine tansah gawe gelo

Biyen mulane a ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16522
Bookmark and Share