AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Apakah kamu termasuk dalam kategori orang yang memegang teguh prinsip hidup? Apa prinsip hidup yang ... Read More »
Published: Sun, 07 Jul 2019 - 11:03:51
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 3/1418
Comments: 0/31
Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KACU KUNING


Kelingan marang janjimu, wong bagus nyidrani
Sak iki njur lali
Rusakke awakku iki, amargo mikir
Wong sing tak tresnani

Rasane loro dadaku, wong bagus kowe lungo
Ora pamit aku
Sak iki adoh dunungmu, mung kacu kuning
Tondo katresnanku

Kacu kuning dadi pepeling
Naliko biyen kowe taseh nyanding
Mrono mrene iseh tak gowo
Ra biso ilang nadyan mung sedelo

Age age ndang balio wong bagus
Wis kangen ketemu sliramu
Kacu kuning tansah nunggu
Balio wong bagus kumpul karo aku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (31)
TerryBiree [Thu, 16 Sep 2021 - 18:31:01]
ivermectin otc <a href=" https://ivermectincovi.com/# ">ivermectin</a> - purchase oral ivermectin
TerryBiree [Mon, 13 Sep 2021 - 12:20:50]
ivermectin cream 1% <a href=" http://ivermectincovi.online# ">ivermectin for humans</a> - ivermectin 4
TerryBiree [Sun, 12 Sep 2021 - 02:50:23]
buy ivermectin canada <a href=" http://ivermectincovi.online# ">cheap ivermectin</a> - price of ivermectin
ceascance [Sun, 12 Sep 2021 - 02:15:22]
<a href=https://buystromectolon.com/>Stromectol</a>
Irorync [Sat, 11 Sep 2021 - 21:02:51]
https://buystromectolon.com/ - Stromectol
View All Comments on Lirik Lagu KACU KUNING Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 97056
Bookmark and Share