AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah kisah tentang seorang anak perempuan yang telah menelantarkankan Ibu kandungnya sendiri s ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 510/701
Comments: 0/22
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (22)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 14:50:06]
buy cheap prednisone <a href=" http://prednisonestart.online/# ">prednisone buy without prescription</a> - buy prednisone without rx
Javierelorb [Sat, 23 Oct 2021 - 00:16:50]
http://stromectolst.com/# ivermectin ebay
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 11:11:49]
pills for ed <a href=" https://rxfastrx.com/# ">ed clinics</a> - natural cures for ed
ThomasTus [Mon, 18 Oct 2021 - 00:25:13]
hims ed pills <a href=" http://rxfastrx.com/# ">compare ed drugs</a> - over the counter ed medication
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 19:12:14]
over the counter ed <a href=" http://rxfastrx.com/# ">online meds for ed</a> - prescription drugs without prior prescription
View All Comments on Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 41110
Bookmark and Share