AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Penyakit Roseola ( juga dikenal dengan istilah penyakit Keenam, Exanthem Subitum dan Roseola Infantu ... Read More »
Published: Sat, 29 Feb 2020 - 07:09:14
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/292
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAGEM IBU (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAGEM IBU - Arda (Full) By Didi Kempot


Ibu, sing wis nuntun uripku
Sing nresnani aku
Saking suku tekane rambutku

Ibu, ora kendat dongaku
Aku ra lali wektu
Terus yen iseh ono nyawaku

Tak eling tresno lan ngendikamu
Sing nggawe tentrem batinku

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh, ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu Ibu

Ibu, beninge toyo wudhu sing ngademke atiku
Saben eling kabeh ngendikamu

Ibu, ora lali nyuwunku impenono aku
Snadyan sedelo jro, ning kangenku

Oh, Ibu wis kepenak panggonmu
Sedoyo mung ning nggo wektu


Ning tangan, tanganku tak gegem welingmu
Tak ugemi nganti seprene ora lali
Saben wayah wengi soyo cetho ngendikamu
Ngelingake pungkasan ketemu ibu

Ngelingake pungkasan ketemu ibu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMBEL KEMANGI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:


SAMBEL KEMANGI


Enake, jangan asem kecut
Sambele kemangi
Mangane, bubar nyamb ... Read More »
Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SI KUCING Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SI KUCING


Ndek mau bengi, trus montang-manting
Tanpo turu, atiku tansah klisika ... Read More »
Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MEMANIK Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

MEMANIKMU


Mung sliramu kang dadi manik ing kalbu
Pindho retno kang katon malel ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 94264
Bookmark and Share