AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: RUNTIK ING ATI Yen aku mireng lagu, caping gunung Atiku, tansah nelongso Nali ... Read More »
Published: Sat, 11 Jan 2020 - 21:00:18
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/210
Comments: 0/0
Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KALULUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KALULUT


Jane kurang bagus, pasuryane
Nanging malah, gawe bingung
Secawu priyo pinilih, bebasan
Ora nglunturke, tresnaku

Jane kurang sugih, kadonyane
Nanging malah, gawe linglung
Gandes sak solah bawane, elae
Soyo nambahi, setyaku

Kecute mundhu, senadyan agawe linu
Tak roso sepete madu, yo kangmas
Wohing mahoni, tak roso gendhise jawi
Bungah susah, tak lakoni

Jane menopo sing, dipadosi
Kejawi nolo kang, suci
Dede bondo dede rupo, yektine
Tresno ati kang sejati



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JAGALAH HATI By AA Gym

Lirik Lagu:

JAGALAH HATI


Jagalah hati jangan kau kotori
Jagalah hati lentera hidup ini
Ja ... Read More »
Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TULUSING TRESNO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TULUSING TRESNO (Tuluse Tresno)


Koyo sak kedheping netro
Telung taun wis tanpo ... Read More »
Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANGAN KORO Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANGAN KORO


Saiki, jaman reformasi
Pembangunan, kutho Sragen Asri
Dalan-dalan ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 42493
Bookmark and Share