AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Banyak orang yang bingung, terutama para siswa sekolah, bagaimana cara atau langkah-lagkah mendaftar ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/615
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu PILLS N POTIONS by Nicki Minaj

Lirik Lagu:

PILLS N POTIONS


Pills and potions
We're overdosing
I'm angry but I still love ... Read More »
Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SALAM HANGAT TEMANTEN ANYAR Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SALAM HANGAT


Salam hangat mring temanten anyar
Mugo-mugo tansah atut-runtut

... Read More »
Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu JANDA BARU (Duet) Jawa Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

JANDA BARU (Duet)


Lk:
Deg-degan dik, dik
Deg-degan dik, dik
Deg-degan, atiku ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 34294
Bookmark and Share