AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Mon, 22 July 2019 - 13:09:30
Random News
Anda mungkin pernah atau sering mendengar istilah Akhi, Ukhti, Ikwan, Akhwat, Jazakallah, Wa Iyyak, ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/157
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Review The Age Of Adaline Mampukah Kecantikan Membuat Wanita Hidup Abadi

Seperti yang saya duga sebelumnya, The Age Of Adeline ternyata memang sebuah film yang enak dan menarik untuk ditonton, baik dari sudut bintangnya, ceritanya mau pun suguhan gambar dan musiknya. Pok ... Read More »
Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ROSO TRESNO Sragenan Karawitan/Campursari

ROSO TRESNO


Sopo kae rekmo ngembang bakung
Sajak ngawe-awe
Ireng manis
Lamun mesem atiku kesengsem

Esemanmu sajak nganyelake
Nambahi kangenku
Tan kuciwo
Anggonmu ngrasuk ngadi busono

... Read More »
Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu MANIS (Duet) Karawitan/Campursari

MANIS (Duet)


Lk:
Manis dik, kowe pancen manis
Tambah manis, yen kowe ora lamis
Yen mesem manise, ngungkuli madu
Koyo biso ngrontokake jantungku

Pr:
Ganteng mas, sampeyan pancen ganteng
T ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 26846
Bookmark and Share