AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Tue, 17 September 2019 - 13:59:39
Random News
Islam menganjurkan agar kita memiliki keturunan yang sah, dalam pernikahan yang sah menurut islam pu ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/317
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANAKE SOPO (Duet) Sragenan Karawitan/Campursari

ANAKKE SOPO


Lk:
Tak lilani biyen kowe lungo
Pawelingku ojo nganti sembrono
Ning luar negeri kudu sing ati-ati
Anak bojo ning omah ngenteni

Pr:
Nggonku nunggu ngenteni balimu
Tak rewangi ... Read More »
Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Kata Brotoseno Angelina Sondakh Kini Memang Berbeda

Sepertinya tidak ada yang berubah dari Angelina Sondakh, kenyataannya mantan putri Indonesia ini masih terlihat cantik walau pun tahun ini masih harus kembali merayakan hari lebaran di Rutan Pondok Ba ... Read More »
Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu YA ROBBANA By Opick

YA ROBBANA


Robbana ya robbana
Dzolamna an fusana
Waillam taqfirlana
Watarhamna lanakunanna minal khosirin

Ya Allah ampuni kami
Hapuskan air mata ini
Kami meraba tanpa cahaya
Tanpa ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 16857
Bookmark and Share