AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Satu lagi prestasi yang patut diberikan apresiasi untuk siswa salah satu SMK di Indonesia. Dahulu, s ... Read More »
Published: Wed, 26 Jun 2019 - 23:21:17
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 7/1638
Comments: 0/4
Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN ESEMU


Lk:
Nalikane kowe ninggalke aku
Mbrebes mili rasane ono batinku
Pingin mangan rasane, koyo ra doyan
Pingin ngombe rasane, mandhek ning gulu

Pr:
Wong bagus kembang jiwo ragaku
Ojo gawe bingung rasane pikirku
Godong telo biso keno kanggo tombo
Kangen sing tak roso ning jero dodo

Lk:
Tangismu guyumu lan esemmu
Rino wengi sing gawe kangen atiku
Tak lali lali malah soyo malelo
Tak edani malah katon ing moto

Pr:
Lilo jan jane aku wis lilo
Nanging ati iki kok ra biso nompo
Saben lingsir wengi wayah mapan turu
Mung esemmu sing gawe kangen atiku



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (4)
prionfiff [Thu, 17 Jun 2021 - 00:16:20]
<a href=https://priligyset.com>priligy[/url]
prionfiff [Thu, 10 Jun 2021 - 13:49:26]
<a href=http://vsviagrav.com>jack nicholson viagra[/url]
prionfiff [Mon, 07 Jun 2021 - 11:46:36]
<a href=http://vslevitrav.com/>levitra 20mg[/url]
prionfiff [Mon, 10 May 2021 - 14:07:06]
<a href=http://vslevitrav.com/>buy levitra on line[/url]
View All Comments on Lirik Lagu KANGEN ESEMMU (Duet) Sragenan Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 32778
Bookmark and Share