AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, kehamilan merupakan sebuah momen yang sangat dinanti nantikan oleh setiap wanita yang ... Read More »
Published: Mon, 27 Jan 2020 - 16:28:46
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 1/155
Comments: 0/0
Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KANGEN NICKERIE (Full) By Didi Kempot


Sepine wengi iki
Ning kene aku ngenteni
Kesuwen suwene wis pirang sasi
Ning nickerie kowe ra bali

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Nalika urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni


Rembulan sing ngilo ono segoro
Padangono ati kulo
Pujaan hatiku ra teko teko
Ning nickerie ndang mulio

Opo aku salah
Naliko urip sak omah

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Aku nangis
Aku kangen
Janjimu biyen kowe seneng

Ning nickerie, tak enteni
Gek mulio, ning kene aku ngenteni

Ning nickerie, gek enggal bali



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU SIJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

SEWU SIJI By Didi Kempot


Aduh Romo Ibu ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku ... Read More »
Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEPINE WENGI Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

SEPINE WENGI


Cobo sawangen langit wengi iki
Kemerlip lintang, nambahi kangene a ... Read More »
Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LALI JANJINE (Bowo) Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

LALI JANJINE (Bowo)


Bowo:
Dino minggu sing tak anti
Tinemune ngoyoworo
Jebuu ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 12485
Bookmark and Share