AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Random News
Para istri pastinya ingin suaminya betah di rumah? Selalu ingin pulang cepat, selalu makan malam di ... Read More »
Published: Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 47/124
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Karawitan/Campursari

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh, yen kadulu
Nanging caket, sak jroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kapilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TETESING TRESNO Karawitan/Campursari

TETESING TRESNO


Yen sinawang ono netro
Sopo wonge seng ra nandang tresno
Janur kuning lengkung lengkung
Sopo wonge ora nandang wuyung

Roso tresno rino wengi
Nanging aku ra biso nduweni
Go ... Read More »
Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LEWUNG Karawitan/Campursari

LEWUNG


Dadi lewung atiku
Nalikane sepisan ketemu
Wong ayu dadi laku
Nggudho ati rinten siang ndalu

Kinurban jiwo rogo
Ngudang roso tumetesing kalbu
Lir nguyahi segoro
Datan biso ngluluhk ... Read More »
Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAKDIR By Opick ft Melly G

TAKDIR


Dihempas gelombang
Dilemparkan angin
Sekisah kubersedih kubahagia
Di indah dunia yang berakhir sunyi

Langkah kaki di dalam rencanaNya
Semua berjalan dalam kehendakNya
Nafas hidup ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 10859
Bookmark and Share