AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Ini adalah sesuatu yang tersembunyi dan bahkan sama sekali tak disadari yaitu suatu kenyataan bahwa ... Read More »
Published: Fri, 01 Nov 2019 - 20:06:16
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/281
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPILUT Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KAPILUT


Kalamun weruh sliramu
Batin iki anane tansah rengu
Roso tresno kang tak endem
Sarwo mikir ati tan biso jenjem

Koyo tan biso ngoncati
Saben wanci tansah anggudo ati
Nanging aku wedi bloko
Pungkasane temahan loro tresno

Nadyan adoh, yen kadulu
Nanging caket, sak jroning atiku
Nggonku nandang tresno iki
Wis kinodrat sak dermi nglampahi

Ulo sawah sobo ngendut
Datan owah atiku wis kapilut
Saebo bungah rasaku
Lamun biso cecaketan sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu TAK ELING-ELING Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

TAK ELING-ELING


Tak eling-eling
Opo sliramu sing nate ketemu
Ing naliko iku
C ... Read More »
Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu ANTEPING SIH Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

ANTEPING SIH


Sak kabehe tak antepi
Aku tansah hanyuwun Hyang Widi
Tinebehno i ... Read More »
Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu KANGENING ATI Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KANGENING ATI (Kangene Ati)


Sewindu suwe lawase
Kowe lungo pamit karo aku
Duh ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 35509
Bookmark and Share