AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Lirik Lagu: TOMBO ATI Tombo ati, iku limo wernane Moco Qur'an angen-angen sak maknane Kapi ... Read More »
Published: Wed, 13 May 2020 - 03:41:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 2/131
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe seneng
Yen gawe susah

Lungamu gawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo kowe janji
Yen mung ngapusi
Neng opo kowe ning ati
Yen mung nglarani

Tresnamu uwis ilang
Garingke gowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe ora pengen

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong
Sing nambani

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal
Ngugemi janjimu, uuuu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan Campursari

Lirik Lagu:

SAMPEK TUWEK (Full) By Denny Caknan


Seneng, seneng bareng susah
Susah bareng, n ... Read More »
Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu CUNDUK MENTUL Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

CUNDUK MENTUL


Cundhuk mentul
Kang rinenggo sapucuking rekmo
Slendang kuning
... Read More »
Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu LILO Jawa Dangdut Campursari

Lirik Lagu:

LILO


Opo wis ora kelingan
Sumpah janjimu mung marang aku
Sineksen lintang remb ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 80162
Bookmark and Share