AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Khusus buat para suami atau ayah, perlu menyadari pentingnya berkomunikasi dengan keluarga, terutama ... Read More »
Published: Wed, 13 May 2020 - 03:41:32
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 260/414
Comments: 0/0
Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KAPUSAN JANJI By Didi Kempot Campursari

Lirik Lagu:

KAPUSAN JANJI By Didi Kempot


Ning opo ono tresno
Yen kudu pisah
Ning opo kowe seneng
Yen gawe susah

Lungamu gawe gelo
Nyikso atiku loro
Aku wong isih urip
Mbok anggep wis tanpo nyowo

Ning ngopo kowe janji
Yen mung ngapusi
Neng opo kowe ning ati
Yen mung nglarani

Tresnamu uwis ilang
Garingke gowo angin
Yen ngerti koyo ngene
Kenal kowe ora pengen

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Seprene ora ono wong
Sing nambani

Larane ati iki
Nganti kapan ora ngerti
Marine yen kowe bakal
Ngugemi janjimu, uuuu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 84675
Bookmark and Share