AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Tahukah anda, pada umumnya orang tua tidak memahami vaksin apa saja yang harus diberikan pada anak d ... Read More »
Published: Thu, 12 Mar 2020 - 10:56:50
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 989/1218
Comments: 0/57
Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KASMARAN


Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
O soyo suwe kok ngene rasane
Sedino-dino kok nglakoni wae

Yen ora sambat wis ra kuat
Arep njaluk tulung, bingung lehku nembung
Nganti suk kapan biso ngedem iki
Kasmaran priyo kang kepati-pati

Tindak-tanduke kalem ra digawe
Laran eseme nggregetake

Yo ben mung mgimpi ora popo
Yen ati iki bisa dadi lego
Deweke teko lan kondo yen tresno
Piya-piye aku pasrah lan lilo



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (57)
Robertbox [Mon, 25 Oct 2021 - 13:22:09]
cost of plaquenil in australia <a href=" http://hydroxychloroquinestart.com/# ">startibk</a> - plaquenil generic cost
ThomasTus [Tue, 19 Oct 2021 - 10:23:09]
stromectol price <a href=" http://stromectoli.online# ">ivermectin 6mg dosage</a> - stromectol generic
ThomasTus [Sun, 17 Oct 2021 - 22:55:26]
best pill for ed <a href=" https://rxfastrx.com/# ">best online canadian pharmacy</a> - treatment for erectile dysfunction
ThomasTus [Fri, 15 Oct 2021 - 17:45:40]
male erection <a href=" https://rxfastrx.com/# ">ed tablets</a> - pet meds without vet prescription
Stevehit [Sun, 10 Oct 2021 - 17:44:25]
where to buy viagra in melbourne <a href=" https://edviagralove.com/# ">head office of viagra in toronto</a> - walgreens viagra price
buying viagra online forum
View All Comments on Lirik Lagu KASMARAN Langgam Karawitan Campursari
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60392
Bookmark and Share