AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Bentuk persawahan yang unik disalah satu desa di daerah Flores, Nusa Tenggara Timur (NTT), tepatnya ... Read More »
Published: Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 4/379
Comments: 0/0
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroning ati
Sigro emut, priyo kang sulistyo

Putihe sekar melati
Putih koyo, wernane tresnaku
Tulus, suci sarto bekti
Lahir batin, mung kanggo sliramu

Keremo jroning samudro
Mencorong, koyo mutioro
Kalamuning antarikso
Padang sumunar, koyo panjerino

Mengkono iki tresnaku
Sopo wae, tan biso ngreridu
Nganti, tutuping netraku
Wis pinesti, katur mring sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SEWU LAYANGMU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SEWU LAYANGMU

Sewu layangmu
Tak simpen ono jroning atiku
Tahunono windonono
Tak ... Read More »
Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu SOPO WONGE Langgam Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

SOPO WONGE


Sopo wonge nora bingung, duh-aduh biyung
Yen nyawang solah bawane
R ... Read More »
Lirik Lagu RAPUH By Opick - AnekaNews.net
AnekaNews.net - Lirik Lagu RAPUH By Opick

Lirik Lagu:

RAPUH


Detik waktu terus berjalan
Berhias gelap dan terang
Suka dan duka tangi ... Read More »
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 60589
Bookmark and Share