AnekaNews.net


ANEKA TIPS INFORMASI DAN BERITA
Announcement
Random News
Buat yang suka wisata pantai, tidak ada salahnya anda berkunjung ke tempat ini. Yaitu Pantai Mandora ... Read More »
Published: Thu, 20 Feb 2020 - 20:37:30
Category: Hiburan
By: AnekaNews.net
Hits: 109/321
Comments: 0/0
Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari - AnekaNews.net

AnekaNews.net - Lirik Lagu KATRESNANKU Sragenan Karawitan Campursari

Lirik Lagu:

KATRESNANKU


Arume sekar melati
Wanci ratri, ginowo maruto
Tulus, ing sak jroning ati
Sigro emut, priyo kang sulistyo

Putihe sekar melati
Putih koyo, wernane tresnaku
Tulus, suci sarto bekti
Lahir batin, mung kanggo sliramu

Keremo jroning samudro
Mencorong, koyo mutioro
Kalamuning antarikso
Padang sumunar, koyo panjerino

Mengkono iki tresnaku
Sopo wae, tan biso ngreridu
Nganti, tutuping netraku
Wis pinesti, katur mring sliramu



Semoga bermanfaat.
Title Tags Search:
See Also:
Comment: (0)
No Comment.
Add Comment:
Name* :
Url :
Comment*:
[BB Code] [Smiley]
Code*: 64913
Bookmark and Share